Hoe kan ik de importkoppeling voor een cliënt activeren?

Met het intakeformulier. Dit formulier wordt als actie automatisch toegevoegd bij nieuwe opnames, verhuizingen en terugkomst tijdelijke afwezigheid*.

Is bovenstaande niet van toepassing en wilt u voor de cliënt de importkoppeling activeren, dan kunt u opnieuw het formulier toevoegen vanuit de status van de cliëntVolg vanuit daar de onderstaande stappen.
  1. Klik op de tag 'IMPORT'
    Deze tag wordt achter de naam van de cliënt getoond. Hiermee opent u de importgegevens in een pop-up. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

2. Klik op de knop 'Nieuw intakeformulier'
    Hiermee voegt u de actie 'Intake medicatie-import' toe aan de cliënt en kunt u de pop-up sluiten. U kunt in de actielijst van de cliënt de actie openen en afhandelen en daarmee de importkoppelling activeren.

*Tijdelijke afwezigheid
De reden van de tijdelijke afwezigheid bepaalt of de import bij terugkomst wordt gestopt en daarmee een nieuw intakeformulier wordt toegevoegd.