Kan elke type user alle soorten e-mail ontvangen?

Nee, dat geldt momenteel niet voor alle berichten. Voor bepaalde berichten is het essentieel dat je een relatie hebt met de cliënt, bijvoorbeeld voor actieberichten. Een derde gebruiker heeft geen dergelijke relatie met de cliënt en kan daarom deze berichten niet ontvangen.

Voor andere berichten kan het op basis van de rechtenstructuur zo worden ingesteld dat ook derden deze berichten kunnen ontvangen.