Kan Medimo ook e-mail berichten sturen naar Lifeline / Zorgmail?

Kan Medimo ook e-mail berichten sturen naar Lifeline / Zorgmail?

Ja. Wanneer de zorgorganisatie haar mail heeft ondergebracht bij Zorgmail, dan kan Medimo via het E-zorgnetwerk de berichten veilig bij Zorgmail bezorgen. Deze netwerken zijn met elkaar gekoppeld, waardoor onderling mailverkeer over een veilig netwerk gaat. Hierdoor is het ook niet meer persé nodig om de berichten versleuteld te verzenden. Medimo adviseert iedereen om de versleuteling toch als extra veiligheidslaag te behouden.