Waarom kan ik naar een arts, apotheker of afdeling geen bericht sturen via 'Mailstatus'?

Waarom kan ik naar een arts, apotheker of afdeling geen bericht sturen via 'Mailstatus'?

Alleen wanneer de ontvanger voldoet aan onderstaande voorwaarden kunt u via de functie 'Mailstatus' een bericht sturen:
  1. Een geldig e-mailadres in Medimo
  2. Een geldige encryptiemethode
  3. Hebben ingesteld dat ze via mailstatus e-mail vanuit Medimo willen ontvangen
Medimo adviseert gebruik te maken van de berichtenfunctie in plaats van 'Mailstatus'. Hierdoor kunt u veilig communiceren, zonder dat er aan bovenstaande voorwaarden hoeft te worden voldaan.