Kan Medimo allergiën/intolerantie of contra-indicatie overnemen uit Farmasys?

Kan Medimo allergiën/intolerantie of contra-indicatie overnemen uit Farmasys?

Nee, vooralsnog dient dit handmatig in Medimo te worden toegevoegd. Dit moet worden gedaan met een account op naam die in het bezit is van de permissie: 'Pas medicatie van cliënt aan'.



Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024​

CE certificate
    • Related Articles

    • Farmasys import foutmeldingen

      Als Medimo de gegevens niet kan verwerken, dan wordt er een foutmelding gelogd. Afhankelijk van de foutmelding dient de functioneel applicatiebeheerder of de apotheek actie te ondernemen. Nadat 1 van beide een aanpassing heeft gedaan, dient opnieuw ...
    • Beschrijving van de Farmasys import-koppeling

      Dit artikel beschrijft hoe de Farmasys import-koppeling werkt, welke foutmeldingen er kunnen optreden en hoe deze zijn op te lossen. Farmasys dient de koppeling in Farmasys te activeren alvorens de apotheek gebruik kan maken van de Farmasys ...
    • Hoe voer ik een substitutie uit?

      Voor alle geneesmiddelen die op de aliaslijst staan, kunt u een substitutie uitvoeren. Hiermee kunt u in één handeling per locatie geneesmiddel A omzetten naar B. Dit biedt bijvoorbeeld een uitkomst wanneer een product uit de handel gaat en dit moet ...
    • Privacyverklaring Medimo - Apotheek

      Algemeen Wij vinden dat onze klanten erop mogen vertrouwen dat wij alles in het werk stellen om de continuïteit, beschikbaarheid en veiligheid van Medimo te waarborgen. Medimo is immers bedoeld om zonder problemen te kunnen gebruiken. Als er ...
    • Aanzetten doorstuur functie e-TDR van Boomerweb naar Medimo

      Wanneer een zorgorganisatie overstapt van Boomerweb naar Medimo, dan dient de apotheek de bestanden voortaan naar Medimo te sturen in plaats van naar Boomerweb. Om dit te vergemakkelijken, kunnen apotheken in Curo instellen dat de bestanden vanuit ...