LSP UserConsole inrichting voor Medimo

Wanneer uw zorgorganisatie een koppeling heeft met het LSP, dan dient u in de User Console van eNovation een aantal zaken te worden ingericht.
  1. Gebruikers (minimaal 1 met zorgverlenerspas + een pas op naam)
  2. Groep
  3. Autorisatieregel
  4. Mandaattoken

Inloggen

U kunt met de ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Dit is de 1e keer nodig om het account aan te maken voor de gebruiker met de zorgverlenerspas.

Aanmaken Gebruikers

Elke gebruiker die in Medimo gebruik gaat maken van de LSP-koppeling dient een account te krijgen in de User Console. Raadpleeg artikel Hoe voeg ik in de User Console een nieuwe gebruiker toe? voor meer informatie.

Aanmaken Groep

Ook dient u een groep aan te maken. Aan deze groep worden alle gebruikers toegevoegd die gebruik gaan maken van de LSP-koppeling. Doorgaans wordt er voor Medimo 1 groep gebruikt. Raadpleeg artikel Hoe maak ik een groep aan in de User Console? voor meer informatie.

Aanmaken Autorisatieregel

Aan deze Autorisatieregel wordt de aangemaakte Groep gekoppeld. Doorgaans wordt er voor Medimo 1 Autorisatieregel gebruikt. Raadpleeg artikel Hoe maak ik in de User Console een autorisatieregel aan? voor meer informatie.

Aanmaken Mandaattoken

Tot slot moet er een Mandaattoken worden gemaakt. Hiermee kunnen gebruikers zonder UZI-pas het LSP bevragen vanuit Medimo. Doorgaans wordt er voor Medimo 1 Mandaattoken gebruikt. Raadpleeg artikel Hoe maak ik in de User Console een Mandaattoken aan? voor meer informatie.

Medisch Hulpmiddel

Medimo is een elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) en toedienregistratiesysteem (TDR) en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Directive (MDD, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-1, productiedatum: 27-02-2023