Kan ik vanuit de toedienregistratie medicatie bestellen?

Kan ik vanuit de toedienregistratie medicatie bestellen?

Ja, mits u in het bezit bent van de permissie 'Bestel herhaal medicatie'. U kunt u dat geval met de link 'Bestel' een bestelling plaatsen. Onderstaande afbeelding is een voorbeeld van een toedienregistratie van een cliënt. De blauwe pijl wijst hierin naar de betreffende link.

Volg de onderstaande instructies om een bestelling te plaatsen.
  1. Klik op de link 'Bestel'
    Hierna toont Medimo een bestel formulier in een pop-up. De onderstaande afbeelding is daarvan een voorbeeld.

    Naast het opgeven van de bestelling kunt u ook de recente leveringen nagaan.

  2. Geef het aantal op dat u wilt bestellen
    Door te klikken op de link van de recente levering(zie groene pijl in bovenstaand afbeelding), herhaalt u die bestelling.

  3. Controleer de 'Leveren per' datum
    Medimo heeft standaard een 'Lever per' datum ingevuld. Deze datum wordt berekend conform de werkafspraken. Wilt u hiervan afwijken? Pas dan de datum aan. U kunt handmatig een datum opgeven of de links 'vandaag', 'morgen' of 'weekdoos' gebruiken. Optioneel kunt u in het veld 'Bijzonderheden' een opmerking toevoegen.



Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-4, productiedatum: 01-10-2024​

CE certificate