Waarom heb ik als FAB geen toegang tot een bepaalde locatie of afdeling?

Waarom heb ik als FAB geen toegang tot een bepaalde locatie of afdeling?

Per entiteit wordt aangegeven wie eigenaar en wie beheerder is van de entiteit. Mogelijk staat dit voor de betreffende locatie of afdeling niet goed. Neem contact op met de Medimo helpdesk om dit na te gaan.