We hebben een proxy op ons lokale netwerk, waardoor we foutmeldingen krijgen over een uzipas?

We hebben een proxy op ons lokale netwerk, waardoor we foutmeldingen krijgen over een uzipas?

1 van de inlogmethodes om in te loggen in Medimo is middels de uzipas. Om met de uzipas te kunnen communiceren is extra software nodig. Deze software dient lokaal op de computer van de gebruiker te draaien. Op de inlogpagina wordt derhalve door Medimo gekeken of deze software gevonden kon worden. Sommige klanten maken gebruik van een proxyserver, die ook localhost-connecties blokkeert.

Wanneer dat tot foutmeldingen leidt, dient de proxyserver ingesteld te worden dat hij niet gebruikt wordt voor locaties die eindigen op uzilocal.nl:

Eigenschappen internet > verbindingen > LAN instellingen > geavanceerd > proxyserver niet gebruiken en dan *uzilocal.nl toevoegen.