Worden episodes op een actueel medicatieoverzicht (AMO) getoond?

Worden episodes op een actueel medicatieoverzicht (AMO) getoond?

Gedeeltelijk. Het AMO wordt gebruikt als overdrachtsdocument en bijvoorbeeld aan ziekenhuis en/of apotheek gestuurd bij ontslag of tijdelijke opname elders. In verband met privacy-redenen staan episodes daar derhalve niet volledig op. De samenstelling van het AMO is tevens vaststaand conform een landelijke standaard.

Voor wettelijk verplichte reden van voorschrijven staat de episode/reden van voorschrijven wel vermeld bij het geneesmiddel.