GBZ-aanvraag

Tijdens het project om aan te sluiten op het LSP, dien je als organisatie ook een GBZ-aanvraagformulier in te vullen van VZVZ. Zie hiervoor de website van AORTA-LSP. U kunt ook direct hier klikken voor het aanvraagformulier.

Benodigdheden:
  1. Compleet UZI-servercertificaat (gbz123-321.enovationlifeline.aorta-zorg.nl)
  2. UZI-stamkaart
  3. URA-nummer (UZI Register Abonneenummer)
Op pagina 1, 2 & 3 vult u de gegevens in die gevraagd worden van uw organisatie. Vervolgens worden er ook een aantal (technische) gegevens gevraagd. Alle benodigde informatie vindt u hieronder:

Gegevens projectleider aansluiting op het LSP
Vul hier de gegevens in van uw eigen projectleider.

GZN-leverancier
Naam GZN-leverancier: Enovation B.V.
Domeinnaam (eindigt op aorta-zorg.nl): gbzXXX-XX.enovationlifeline.aorta-zorg.nl (vul hier de domeinnaam in die gelijk staat aan het eerder aangeleverde certificaat)
LET OP! Niet de domeinnaam die begint met 'clusterXXXXX'

XIS-leverancier
XIS-leverancier en softwarepakket: Medimo - Medimo
Protocol: HL7

Gegevens projectleider/technisch contactpersoon
Wie verzorgt de aansluiting op het LSP?
Naam organisatie: Enovation - LSP Connect
Naam technisch contactpersoon: Robbin Offermans
Afdeling: Service & Support
Telefoonnummer: +31 88 8 366 399

Gegevens GBZ-servicedesk
Wie is eerste aanspreekpunt bij storing of calamiteit? (de GBZ-servicedesk)
Naam organisatie: Medimo
Afdeling/contactpersoon: Helpdesk
Telefoonnummer (binnen kantooruren): 085 773 773 5
Telefoonnummer (buiten kantooruren): 085 773 773 5
E-mailadres: helpdesk@medimo.nl

Gegevens GBZ-servicemanager
Wie is eerste aanspreekpunt bij escalatie? (De GBZ-servicemanager)
Naam organisatie: Medimo
Contactpersoon: F.W.A. Pince van der Aa
Telefoonnummer: 085 773 773 5
E-mailadres: florens@medimo.nl

Als laatst wordt er een handtekening van een wettelijke vertegenwoordiger/gemachtigde aanvrager gevraagd en kunt u het formulier bevestigen en verzenden. Laat aan uw Medimo projectmanager weten dat de aanvraag is verzonden.