Kan een gebruiker zelf de berichten instellingen aanpassen?

Kan een gebruiker zelf de berichten instellingen aanpassen?

Ja, dit kan op 2 plekken. De plek waar de gebruiker dit moet hangt af van het type bericht. 
  1. Berichten in Gebruiker menu - Deze kan de gebruiker zelf aanpassen. Voor meer informatie hierover kunt artikel Eigen gebruikersinstellingen raadplegen.
  2. Berichten permissies - Dit zijn permissies die een functioneel applicatiebeheerder uitdeelt.  



Medisch Hulpmiddel

Medimo automatiseert het geneesmiddelproces zodat er minder fouten worden gemaakt. Het product omvat functionaliteit zoals het elektronisch voorschrijven, het uitvoeren van medicatiebewaking en het uitvoeren van elektronische toedienregistratie en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Regulation (MDR, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024​

CE certificate
    • Related Articles

    • Waarover kan Medimo een e-mail sturen naar eindgebruikers?

      Medimo kan na aanleiding van een mutatie een e-mail sturen. Dit artikel legt uit waarvan u een e-mail kunt krijgen en waar u dit instelt. Berichten instellingen gebruiker Hieronder worden de berichten opties toegelicht welke u instelt bij het tabblad ...
    • Kan ik de standaard toegewezen BEM-score aanpassen?

      Nee. Wel kunt u instellen van welke BEM-scores er gebruik gemaakt kan worden. Raadpleeg hiervoor het artikel Waar definieer ik de BEM-classificaties?. Ook kunt u gebruik maken vaan de actieplugin 'BEM monitor'. Medimo voegt deze actie automatisch toe ...
    • Kan Medimo ook e-mail berichten sturen naar Lifeline / Zorgmail?

      Ja. Wanneer de zorgorganisatie haar mail heeft ondergebracht bij Zorgmail, dan kan Medimo via het E-zorgnetwerk de berichten veilig bij Zorgmail bezorgen. Deze netwerken zijn met elkaar gekoppeld, waardoor onderling mailverkeer over een veilig ...
    • Hoe voeg ik een extra gebruiker toe aan de UZI-pas

      U kunt extra gebruikers toevoegen aan een UZI-pas. Hierdoor kunnen meerdere gebruikers inloggen op Medimo met dezelfde UZI-pas. Volg onderstaande instructies om een extra gebruiker toe te voegen. Log in op Medimo via ZorgID met de betreffende UZI-pas ...
    • Waarvoor kan ik een roepnaam gebruiken

      Medimo gebruikt standaard de officiele voorletters in de opbouw van de naam (Bijv. C.H.M. de Vries). In sommige instellingen wordt liever met een voornaam gewerkt, of is de naam afwijkend van het BSN. Dit kan bijv. zijn bij congregaties of ...