Welk clientId staat er in het EDIFACT voor een medicatie aanvraag van de werkvoorraad?

Welk clientId staat er in het EDIFACT voor een medicatie aanvraag van de werkvoorraad?

Hiervoor gebruikt Medimo het ID van de locatie entiteit waaronder de 'verantwoordelijke afdeling' valt + 80000000. Is het ID van de locatie entiteit 2036, dan is het clientId in het EDIFACT voor de werkvoorraadbestelling 80002036.

De verantwoordelijke afdeling is geselecteerd in de werkvoorraadlocatie