Wat is een (Algemene) Bestellijst?

De (Algemene) Bestellijst kan worden gebruikt voor geneesmiddelen die niet op naam van de cliënt te hoeven worden besteld, zoals pleisters of paracetamol. Het bestellen vanuit de (Algemene) Bestellijst gebeurd op afdelingsniveau en is niet op naam van de cliënt. De Bestellijst wordt gekoppeld aan een locatie entiteit en geldt voor alle afdelingen aangemaakt onder de betreffende locatie entiteit. Voor meer informatie over het bestellen van dergelijke medicatie kunt u artikel Hoe plaats ik een bestelling via bestellijst algemeen? raadplegen.