Instellingen van de MedimoApp

U kunt de onderstaande instellingen van de MedimoApp wijzigen.
  1. Initialen - Gebruikt u de app in combinatie met een SSO-koppeling, dan worden de initialen vanuit de bron geladen en kunt u deze niet aanpassen.
  2. Pincode
  3. TDR-weergave - Deze weergave is alleen beschikbaar voor tablets en is op een tablet automatisch geactiveerd.
  4. Project medicatieherkenning

Medisch Hulpmiddel

Medimo is een elektronisch voorschrijfsysteem (EVS) en toedienregistratiesysteem (TDR) en is als zodanig een medisch hulpmiddel. Medimo wordt in Nederland op de markt gebracht door Enovation Medimo, Soestdijkseweg Zuid 13, 3732 HC De Bilt. Enovation Medimo is gecertificeerd onder ISO 27.001 en NEN 7510. Medimo voldoet aan de Medical Device Directive (MDD, klasse I). Dit document behoort tot de gebruikershandleiding van versie: 2024-3, productiedatum: 02-07-2024